Sobre mi

Som na Caterina Gelabert, he estudiat Història de l’Art però per diferents circumstàncies he fet de la cuina la meva professió. Vaig començar en aquest món de la mà del meu blog taulaposada i d’aquí a treballar en diferents restaurants i fent tallers de cuina. De tot aquest aprenentatge he vist que el més m’agrada és estar en contacte directe amb el client i conèixer espais nous on poder dur a terme els menús que hem pactat amb anterioritat. Ser cuinera a domicili és una experiència única en cada servei, en el qual el client es converteix en amfitrió sense haver-se de preocupar de res i poder gaudir de la companyia dels seus convidats.

Una de les coses que més gaudesc, i a on hi conflueixen la meva formació i la meva actual professió, és en la recerca de receptes antigues, descobrir vells llibres de cuina i poder recrear els plats dels nostres avantpassat.

Per tot això, si voleu gaudir de la gastronomia, els plats de temporada, els productes més nous i també, les receptes més tradicionals i voleu fer-ho en la comoditat de casa vostra, puc ser la vostra cuinera i preparar-vos un àpat en directe. Si preparau una petita festa, un comiat, un dinar o sopar de grup, o fins i tot un taller de cuina, puc venir i enllestir-ho per a què aquest dia sigui el més especial possible. En aquesta web trobareu la manera de fer-ho.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑